Zadnji komentarji

Dr. Božo Flajšman in Milan Kučan začela Zimske kratkočasnice
čet, 7.12.2017 (08:30)
abecedarij: Tito je velik...vse ostalo je heba...

Mestni avtobus med prazniki ne bo zastonj
ned, 17.12.2017 (14:45)
Novi izzivi: Na mestni občini nimajo stika z realnostjo. Pričakovan odgovor

Dvojina z Ireno in Leticio Yebuah
sob, 16.12.2017 (12:30)
Gasilec Samo: Zelo je podobna Obami

FOTO: Praznični sejem pod kostanjem
sob, 16.12.2017 (18:45)
Novi izzivi: Nobenega inšpektorja nikjer, kakšna prireditev pa je to ?

Bela krajina zarašča, a je težko dobiti zemljo za obdelavo
čet, 14.12.2017 (10:05)
gozdar: Kakšna katastrofa je samo drzavno podjetje za gozdove ,sele sedaj se pospešeno vozi lesv Avstrijo .provizije grejo v prave zepe

Godbeniki postregli z ameriškim repertoarjem
ned, 17.12.2017 (08:10)
jurefen: Bil na koncertu, odlično, tudi spremljajoči program. Enostavno, lep in v celoti zanimiv koncert. Kar korajžno naprej.

Jurjevanje veselica ali folklorni festival?
pon, 11.12.2017 (17:15)
popravek: ... je odraz primitivca, ki neutrudno smeti po komentarjih !

Ivan Kralj je prodal Arex. Razlog? "Novi izzivi"
sre, 13.12.2017 (09:40)
johan: Jih bo pa vložil v šentjernejski aerodrom ali pa v nobel hotel na bivši Recljevini ! Tip ima zveze na ministrstvu za obrambo s pomočjo katerega je prišel do posla s skorajda neuporabnimi plastičnimi pokalicami za slovensko vojsko in s tem mastno zaslužil! Razvoj v Arexu pa laufa na temeljih Kalašnjikova, toliko opevana pištolca pa je kopirana po že obstoječih tovrstnih stvarcah. Ni kaj. Nič novega, nič izboljšanega. Vse že videno. Edina stvar kar nihče na zemeljski obli še ni videl, so popolnoma v zemljo zakopani bazeni v katerih naj bi gojil ribice ! Popolnoma v temi. Da revice ne bodo videle sončka ;-))! Kako bodo oskrbovane s hrano in predvsem s kisikom, pa ni jasno. Še manj pa je znano, kako in do kakšne kvalitete boi očiščena odpadna voda iz teh " kevdernih " bazenov . Vprašanj je veliko, odgovorov pa bore malo oz. nič !!

Koncert Lanovk in Vitisa
ned, 10.12.2017 (15:00)
kmet: smetana ni kaj!

Za vsako konjsko figo gnojilni načrt
sob, 16.12.2017 (09:30)
korli: jebat mater tej slovenski vladi

Plečnikov čaj ob živem kipu Jožeta Plečnika
pet, 15.12.2017 (09:15)
Petelinček: Bravo Stanko!! Na občinskih plečih si zgradil brend ! Najprej pa Občini podturil Plečnikov stol, pa šah in še kaj. Lepa promocija sorodnice aktualnega župana, ki je bila služkinja tega velikega arhitekta. In zakaj ne bi imel kaj od tega še Bregarjev Stanči. Redi kokoši šentjernejske pasme, ustvarjene z občinskim denarjem, pa naj služi še s čajčkom !

Po več kot 40 letih lastniki zaprli podhod
tor, 12.12.2017 (14:15)
jože: Je že res Pepi to kar trdiš to vsi vemo, če pa si izvoljen kot karizmatična osebnost si pa kljub temu sposoben stvari zgladit in jih popeljat v korist družbe. Za tako ravnanje moraš biti kaliber. To pa sedanji prav gotovo niso, niti ne to želijo. , v bistvu ne znajo...posledice trpimo sedaj občani.

Stari most čez Savo prenovljen in znova prevozen za promet
pet, 15.12.2017 (10:30)
franci: Kar nekaj se hvalijo,a resnica je pa daleč od tega.

Cerod: Prihodnje leto bodo cene nižje za okoli 17 odstotkov
pet, 15.12.2017 (10:00)
CIOP-ROVO: Nam v civilni iniciativi gre kar na smeh kjer svetniki v MO NM komentirajo kako bodo zgradili obrat za biološko stabilizacijo odpadkov in odlaganje preostanka po končni obdelavi, dragi svetniki, to so mokre sanje županov, ki računajo, da jim bo to uspelo preko *trupel v ROVO* a situacija je bistveno drugačna v ROVO komaj čakajo, da bo izdan sklep ARSO ali odločba o GD-ju o omenjenem sanjsko izdanem dovoljenju, ki je pogoj za izvedbo projekta tega predvidenega obrata. Podobno nas skrbi priprava OPPN-ja za parkirišča KRKA v Kosovi dolini, ki kaže sliko kot, da omenjena družba nima sredstev za izgradnjo garažne hiše na sedaj že razširjenih zemljiščih v lasti družbe KRKA. Tu je tudi glavna pripomba ali pismo civilne pobude na naslov ROVO. Pri tem nas čudijo nekatere trditve na nivoju občinskih svetnikov v MO NM kjer vidno demokratično odločanje v primerjavi z Stražo kjer je razvidno, da so tam eni in isti ljudje in njihovo odločanje je na nivoju periferije kjer jih ne zanima, koliko je škode povzročeno občanom v JV regiji pri kasnejšem dvigu položnic za smeti. ( teh 17% je samo bombonček) Pri takšnih OS se lahko v naprej napove ali bodo vsi za ali pa vsi proti, ne glede ali so za okolje in njene prebivalce povzročili kakšno škodo ali ne. Zato upamo, da bo tožba družb, ki so do sedaj izvajale predelavo nenevarnih odpadkov v Zalogu, ta le usmerjena samo na Občino Straža in ne na ostale občine, ki z tem niso in nimajo nobene povezave z ukinitvijo te dejavnosti. To je domnevamo, izključno delo Občine Straža in interesa njenih posameznikov !!!

Javne poti na zasebnih zemljiščih: Vse več zahtevkov za odkup
pet, 15.12.2017 (17:30)
FB: Vsaka cesta je primer za sebe. Velikokrat pa smo cesto zgradili občani, uporabniki; z lastnim delom, samoprispevkom, v okviru KS, ob pomoči občine in skoraj vedno s privolitvijo lastnikov zemljišč (brez odškodnine). Za odmero in ureditev lastništva je običajno zmanjkalo denarja. Danes so take ceste v lasti občine, zemljišča po katerih potekajo, pa v zasebni lasti. Postopki urejanja stanejo, današnji lastniki pa bi radi zaslužili, čeprav so njihovi predniki zemljišče odstopili skupnosti, saj se je tako njihov življenjski standard izboljšal. Vsekakor bo problem potrebno reševati bolj zavzeto in z občutkom za poštenost.

Ankete pokazale, da so v občini Brežice najbolj zadovoljni z življenjem
čet, 7.12.2017 (15:30)
drejči: samohvala-lahko je z tujim denarjem komandirat.poglej si samo pot ob strani 5do pokopališča

Inženirji medijske produkcije prve generacije že do diplome
pet, 15.12.2017 (11:20)
razmišljanje: kje in kaj jih bo toliko delalo

Radeški papirnici bančniki končno odobrili posojilo
čet, 24.11.2011 (21:10)
christable walter: Pozdravljeni, gospa, Christabel Walter, posojilodajalec legitimno in zanesljivo posojilo za posojila pod pogoji, jasnimi in razumljivimi z 2% obrestno mero. dajemo poslovna posojila, Osebna posojila, študentska posojila, avtomobilska posojila, poslovni krediti, bolnišnična posojila in posojila za plačilo računov. če ti potrebuje posojilo vse, kar morate storiti, je, da me lahko neposredno kontaktirate preko e-pošte: (evelynaustinloanfirm@gmail.com) Bog te blagoslovi. S spoštovanjem, Gospa: christabel walter E-pošta: (evelynaustinloanfirm@gmail.com) Opomba: vse odgovore je treba poslati na naslov: (evelynaustinloanfirm@gmail.com)

FOTO: Krka v Žužemberku spet poplavlja
sre, 13.12.2017 (11:45)
voluhar: Mislis, da bielektrika kaj prej prišlanazaj, če bi to objavili v dolenjskem listu? :)

Ognjemeti so škodljivi in k sreči jih je vse manj
čet, 14.12.2017 (15:15)
podgurc: Jan, nisi razumel. Nisem rekel da podpiram peterde in pokanje, sem povedal samo dejstav. Kdor hoče bo metal in kupil. V avstriji kupiš petarde na policah, kot pri nas pašteto. Pri nas so pa prepovedali prodajo in uporabi, kar je prav. A črni treg cvet,, Upam da sedaj razmeš